Tres parelles de famosos anuncien que estan esperant el seu primer fill

per Redacció, el 29 d'abril de 2020 a les 14:15
Fa poques setmanes Leighton Messter, coneguda pel seu paper de Blair a Gossip Girl, anunciava que estava esperant el seu primer fill amb l'actor Adam Bordy. Ahir l'actriu de Glee Lea Michele també donava a conèixer que estava embarassada i avui s'ha sabut que Gigi Hadid i Zayn Malik també seran mare i pare. 

Així ho ha confirmat el portal TMZ, el qual informa que la model i el cantant estan molt emocionats amb l'arribada del seu primer fill. 


La parella va començar a sortir el 2015, després de coincidir en el videoclip de la cançó Pillow Talk. Uns anys més tard, el 2018, van separar-se durant una temporada i el febrer d'aquest 2020 van comunicar que tornaven a estar junts.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NY Stage & Film Annual Gala 🖤

Una publicación compartida de Lea Michele (@leamichele) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my hero #readyornotmovie

Una publicación compartida de Leighton Meester (@itsmeleighton) el

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: