coronavirus

El govern espanyol organitzarà per franges horàries les sortides a partir de dissabte

per Bernat Surroca, el 30 d'abril de 2020 a les 12:57
El govern espanyol organitzarà per franges horàries les sortides per passejar i fer esport a partir de dissabte 2 de maig. Així ho ha acordat aquest matí el comitè tècnic per a la desescalada, però els detalls els donarà Salvador Illa, ministre de Sanitat, en una roda de premsa aquesta tarda des de la Moncloa. 

En compareixença aquest migdia a la comissió de Sanitat del Congrés dels Diputats, Illa ha remarcat que ara com ara Espanya es troba en la fase 0. A partir d'aquest cap de setmana, s'implementaran algunes mesures de desescalada, que se sumaran al permís per sortir que tenen els menors des de la setmana passada. Les condicions sobre com podran sortir els adults "s'estan acabant de concretar" i avui es comunicaran. "Les dades de l'epidèmia van bé, però cal prudència", ha insistit Illa, i ha dit que les sortides s'hauran de fer seguint les ordres de les autoritats sanitàries.


En aquest sentit, el ministre ha demanat a la ciutadania responsabilitat perquè les mesures de desconfinament no tinguin repercussions negatives en la transmissió de l'epidèmia. "És imprescindible entendre que la nostra realitat ha canviat", ha dit Illa, que ha remarcat que la responsabilitat individual és ara "més necessària que mai" per evitar fer passes enrere. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: