estudis

4 mites sobre la Formació Professional que no t'has de creure

per Redacció, el 11 de maig de 2020 a les 06:00
En els missatges i comentaris que ens envieu, ens acostumeu a demanar que publiquem continguts sobre les opcions que teniu un cop acabat l'institut. Per això volem dedicar aquest article a la Formació Professional, una modalitat de la qual es parla poc tot i oferir molts avantatges. 

Aquests estudis asseguren als alumnes adquirir experiència professional i, per tant, els preparen pel món laboral, encara que potser no tingueu aquesta percepció. I és que a dia d'avui es continuen escoltant frases com "les empreses prefereixen la gent amb carrera que amb FP" o "només fa FP qui no es veu a punt per fer Batxillerat". 

Us recollim aquestes i altres afirmacions falses que es fan sobre la Formació Professional i que no us heu de creure:

 

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Comastech
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: