Coronavirus

Portar mascareta serà obligatori al transport públic a partir de dilluns

per Oriol March, el 2 de maig de 2020 a les 15:42
A partir de dilluns serà obligatori portar mascaretes al transport públic. La mesura implicarà que se'n repartiran sis milions als principals nuclis urbans, mentre que l'Estat en cedirà set milions a les associacions municipalistes per a la resta del territori espanyol.

"Setmana a setmana baixa la propagació del virus", ha assenyalat el líder del PSOE. "La malaltia està sent controlada i que l'estat d'alarma funciona", ha ressaltat, al mateix temps que sis de cada deu persones contagiades ja s'estan recuperant per complet. Tot i això, el "dolor" continua sent "insuportable".


Hi haurà un homenatge d'Estat quan "tothom" s'hi pugui sumar, ha avançat el president espanyol, que veu ja "fruits" del que ha fixat com a "màxima disciplina social" les últimes vuit setmanes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: