PER L'AVORRIMENT

Moltes famoses s'uneixen al repte més impressionant del moment

per Adolescents.cat, el 4 de maig de 2020 a les 10:31
Fins i tot amb una epidèmia mundial, les estrelles de Hollywood no passen desapercebudes. Algunes ja es van ajuntar per cantar “Imagine”, altres van fer classes de cuina a distància. 

L’última acció que han fet algunes estrelles femenines de Hollywood és impressionant. Es coneix com el “Boss Bitch Fight Challenge” i hi han participat actrius com Cameron Diaz, Margot Robbie, Drew Barrymore o Scarlett Johansson.


La idea del vídeo és de Zoë Bell, cineasta que sovint treballa amb Quentin Tarantino i va ser la doble especialista d’Uma Thurman a “Kill Bill”. I si us mireu el vídeo ho entendreu, ja es veuen a totes les actrius internacionals amb actrius especialistes de cinema d’acció en una seqüència perfectament lligada de caigudes, cops i cares de dolor. Es van passant el relleu i l’efecte és brutal! 

 
Arxivat a:
FAMOSOS, famoses, repte, challenge
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: