carnet jove

Vols guanyar una subscripció gratis a Netflix? Participa en aquest sorteig!

per Redacció, el 5 de maig de 2020 a les 11:29
T'agrada mirar sèries i peli? Vols guanyar una subscripció a Netflix? Doncs el sorteig que està fent el Carnet Jove t'interessa. I és que, durant aquests dies, sortegen 5 subscripcions a Netflix vàlides per a 6 mesos! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👆⚠️ ATENCIÓ! ⚠️👆 Avui et portem un SÚPER sorteig, ja que sortegem 5 subscripcions a Netflix vàlides per a 6 mesos ‼ Per fi podràs veure aquelles sèries i pel·lícules de les quals parlen sense parar els teus amics i amigues 👩💬🧑 I si ja tens Netflix, podràs gaudir de 6 mesos de subscripció gratuïta! Per participar en el sorteig només cal: Penjar la plantilla que trobaràs a les nostres stories o al highlight "Netflix CJ" nominant tres amics i etiquetant a @carnetjove_cat 📲👥 ➡ Si tens l'Instagram privat, ens hauràs d'enviar captura de l'story publicada amb les etiquetes corresponents 🤳 Seràs un dels 5 afortunats o afortunades? 🙌 Pots participar fins al dia 13 de maig 📅 Posteriorment anunciarem els guanyadors/es a les stories d'Instagram del nostre perfil! #JoEmQuedoACasa #JovesACasa #JoActuo #NetflixCarnetJove

Una publicación compartida de Carnet Jove de Catalunya (@carnetjove_cat) el


 Què has de fer per participar? 
Penjar la plantilla que trobaràs als stories del Carnet Jove o al highlight "Netflix CJ" nominant tres amics i etiquetant a @carnetjove_cat. Si tens l'Instagram privat, hauràs d'enviar captura de l'story publicada al Carnet Jove amb les etiquetes corresponents. 

 Fins quan puc participar?
Pots participar fins al dia 13 de maig. Posteriorment el Carnet Jove anunciarà els guanyadors/es a les stories d'Instagram del seu perfil.

Molta sort a tots i a totes!


 
Arxivat a:
CARNET JOVE, anglès
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: