#challengeindústria

Saps perquè cada dia és més important la ciberseguretat?

per Redacció, el 11 de maig de 2020 a les 06:00
Quants cops has donat informació sobre tu a una app o a una empresa? Com ho fan les companyies perquè les seves dades i les que nosaltres els cedim estiguin protegides? Per tal de resoldre't aquestes preguntes i descobrir-te aspectes sobre aquest àmbit que potser desconeixes, hem preparat una nova entrega del #challengeindústria


La Clara Moraleda (Leopolda Olda) s'ha sumat a aquest repte per mostrar-te una professió cada dia més essencial: tècnic/a en ciberseguretat. Per fer-ho ha visitat l'empresa Logitek on s'ha posat en la pell d'una professional d'aquest sector. 

I per què diem que són essencials els experts i expertes en ciberseguretat? Doncs perquè amb la digitalització, les empreses gestionen volums de dades cada vegada més grans (dades de clients, de companyies, etc.) i si no es protegeixen bé poden estar en risc. 
 

Per tant, la ciberseguretat és més necessària que mai perquè un ciberatac, per exemple, pot afectar la qualitat d'un producte o suposar la pèrdua d'informació confidencial. I això pot arribar a tenir conseqüències molt greus.

Així doncs, ja saps, si t'agrada l'àmbit digital i vols ajudar a combatre el cibercrim, aquesta és la teva professió -i a més té molta sortida-! Et deixem amb més informació sobre aquest ofici perquè no et quedin dubtes.
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: