estudis

T'agradaria dedicar-te al món de la moda? Aquesta proposta t'interessa

per Redacció, el 12 de maig de 2020 a les 06:00
Sabem que a molts i moltes de vosaltres us agrada el món de la moda, és per això que avui us volem explicar algunes coses que potser no sabíeu sobre aquest àmbit. 

En concret, i tenint en compte que s'apropa final de curs, hem decidit centrar-nos en els estudis de Disseny de Moda, una de les formacions que més sortides laborals ofereix dins aquest sector. I és que, un cop acabats aquests estudis, no només us podeu dedicar al disseny de productes tèxtils i altres complements, sinó que teniu moltes altres opcions.

Per exemple, podeu convertir-vos en coolhunters i investigar tendències, ser directors/es d'art i liderar projectes o ser els responsables del vestuari de pelis i sèries, entre altres sortides.

I on podeu formar-vos? A l'Escola de Moda de LCI Barcelona podeu cursar el Títol Superior Oficial en Disseny de Moda, equivalent a un grau universitari, i crear col·leccions tan tops que les que podeu veure al vídeo de més avall.

Si voleu saber més sobre aquests estudis, aprofiteu la sessió informativa online que LCI Barcelona fa el dissabte 16 de maig a les 10.30. Si hi participeu, no només us explicaran tots els detalls sobre aquesta formació, sinó que a més l'Estel Vilaseca, cap de l'àrea de Moda, respondrà totes les vostres preguntes.

 Apunta't aquí a la sessió informativa online

D'altra banda, si voleu saber més sobre LCI Barcelona també podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: