#challengeindústria

T'agradaria dissenyar les apps i webs que fas servir?

per Redacció, el 14 de maig de 2020 a les 11:51
Alguna vegada has estat utilitzant una app o navegant per una web i has pensat que milloraries algunes coses? Doncs bé, en el #challengeindústria d'avui et parlem d'una professió que t'encantarà, si aquest pensament et passa sovint pel cap. 

Ens referim a l'ofici de dissenyador/a d'experiències digitals d'usuari. Per tal de conèixer de més a prop aquesta professió, el Long ha visitat l'empresa Failfast i els ha ajudat a redissenyar una aplicació mòbil. 

Com pots veure en el vídeo, les persones que es dediquen a aquest sector no creen i modifiquen les aplicacions des de zero. A darrere hi ha un procés d'investigació on interactuen amb els usuaris per tal de saber quines són les seves necessitats i així tenir-les en compte a l'hora de dissenyar un producte: app, web, videojoc, e-commerce... 
 

I és que, precisament, els professionals d'aquest àmbit centren els seus esforços a entendre el comportament, les necessitats i motivacions de les persones per a dissenyar garantint la millor experiència possible. Tenint en compte això, doncs, no és d'estranyar que cada dia hi hagi més empreses que contractin experts en aquest sector per oferir un bon servei als seus usuaris. 

Així doncs, ja saps, si et consideres una persona creativa, amb habilitats digitals i capaç de posar-te en la pell dels altres, aquesta professió fa per tu! Et deixem amb més informació sobre aquest ofici perquè no et quedin dubtes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: