#challengeindústria

Els robots seran els nostres companys de feina en un futur?

per Redacció, el 18 de maig de 2020 a les 14:32
Saps tot el que pot arribar a fer un robot? Et preguntes qui són els encarregats de programar el seu funcionament? El #challengeindústria d'avui t'ajudarà a entendre millor aquest àmbit i a descobrir un ofici cada dia més imprescindible: el de tècnic/a en robòtica. 

Perquè puguis veure de prop a què es dediquen els professionals d'aquest sector, l'Aida Martí ha visitat Pal Robotics i ha participat en una tasca molt important dins aquest àmbit: la validació. I és que, abans de fer l'enviament, és clau comprovar que els robots funcionin correctament perquè no hi hagi problemes.


De fet, el tècnic/a en robòtica és la persona que organitza i programa les línies de producció automàtiques, en controla el funcionament, i treballa perquè els temps d'aturades siguin els mínims possibles. 
 

Tot indica que en un futur proper les persones compartirem els espais de treball amb els robots i hi treballarem de manera col·laborativa. Així doncs, cada cop hi haurà més empreses que necessitin professionals en l'àmbit de la robòtica. 

Si t'interessa aquest sector i t'agradaria dedicar-t'hi, aquest ofici fa per tu! Et deixem amb més informació sobre aquesta professió perquè no et quedin dubtes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: