Una fan suplanta la identitat de Paula Gonu

per Redacció, el 13 de maig de 2020 a les 06:00
L'altre dia Paula Gonu va publicar un vídeo on explicava com una suposada fan seva li havia robat la identitat per poder aconseguir de forma totalment gratuïta roba, sabates, complements i fins i tot un viatge.

Al principi no entenia per què rebia tants correus de marques amb les quals ella mai havia parlat i ara li reclamaven que promocionés un producte que ella mai havia rebut. En un inici va pensar que devia ser un error, ja que en els correus no apareixia el seu nom. En veure que no parava de rebre mails i que cada vegada s'estaven tornant més agressius va començar a investigar i a mesura que anava descobrint la gravetat de la situació va començar a sentir-se desprotegida i vulnerable.


Per això en aquest vídeo a part d'explicar la seva experiència, també recomana als seus seguidors una pàgina on poder assessorar-se i veure així el que han d'evitar i algunes recomanacions per tal d'impedir o si més no dificultar que els hi passi el mateix que a ella.

Us deixem el seu vídeo a baix perquè el pugueu veure i saber tot el que li va passar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: