estudis

Vols ajudar a transformar el món? Això t'interessa!

per Adolescents.cat, el 14 de maig de 2020 a les 09:53
Tots tenim la nostra manera d'entendre el món. Pensem en el nostre futur i imaginem un món millor. El camí per transformar les coses passa per tenir una actitud inquieta, desperta, fins i tot inconformista, i a la vegada observadora i reflexiva. Una actitud que, a través de l'art i el disseny, permet imaginar noves solucions i noves idees, donar resposta als grans reptes de la societat i ajudar a construir un món millor. Cadascun dels projectes dels alumnes de Grau de Disseny d'EINA reflecteix aquesta actitud artística davant del disseny.

Com és el cas de Cristina Bonamusa, Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019, categoria Disseny Jove, amb el seu Treball Final del Grau de Disseny "HBEE". La Cristina es va preguntar: què puc fer com a dissenyadora per millorar el medi ambient? I va crear una solució simple, exhaustiva i industrialitzable per a un problema de biodiversitat en l'entorn urbà: un hotel per a abelles en els parcs de les ciutats.
 

A EINA impulsen la cultura del disseny i l'art com una manera d'entendre i transformar el món. Com a centre universitari adscrit a la UAB, formen dissenyadors i dissenyadores capaces de preguntar-se, reflexionar, explorar i resoldre. I així ho demostren Martí Delclòs, Paola Manonelles, Sofía Ryabokon i Irene Terrón, estudiants de 3r del Grau de Disseny d'EINA, amb el projecte que han presentat als Premis Habitàcola "MIGRATIO - Unitats d'atenció al migrant", unes instal·lacions pensades específicament per ajudar al salvament i desembarcament immediat d'aquestes persones. Un dispositiu que busca repensar la platja no únicament des de la seva faceta recreativa, sinó donant-li una utilitat real compromesa socialment.

MIGRATIO - Unidades de atención al migrante from EINA Barcelona on Vimeo.

Per transformar el món cal potenciar el talent i la motivació. En aquest sentit, una de les iniciatives d'EINA són les Beques per a estudiants de Nou Accés al Grau de Disseny, per a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Aquestes beques permeten obtenir un 50% de descompte en el preu per crèdits durant els quatre cursos del Grau de Disseny, i la seva convocatòria està oberta fins al 15 de juny.

Reimagina el teu futur. Projecta un món millor. Fes-ho a través de l'art i el disseny. Participa a la Sessió Informativa Online del Grau de Disseny d'EINA que tindrà lloc el 16 de maig a les 11h... i t'explicaran com. Si vols més informació, també pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.

Arxivat a:
EDUCACIÓ, EINA, Dosseny
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: