Els tik toks més virals de Rosalía

per Redacció, el 15 de maig de 2020 a les 06:00
La Rosalía està passant el confinament als Estats Units, ja que quan es va decretar l'estat d'alarma ella es trobava allà treballant. Des dels EUA ha seguit entretenint als seus seguidors a través de les xarxes socials, sobretot des de Tik Tok on ha penjat diversos vídeos.

Un dels que s'ha fet més virals ha estat el de les seves caigudes en un skate. De fet, molta gent ha aprofitat per fer-ne mems, alguns dels quals ella mateixa ha compartit al seu Twitter. Us deixem amb alguns dels seus vídeos més populars i amb les imitacions d'altre gent: quina us agrada més?
@rosalia

 

♬ sonido original - rosalia



@rosalia

acrylic castañuelas

♬ sonido original - rosalia
@conbuenhumor

La Rosalía! ¿Os gusta mi manicura? Reconozco que duele un poco 😂

♬ sonido original - rosalia
@fernandoguca

##dúo con @rosalia ##larosalia ##destacame ##foryou ##tiktoker ##trend 💕❤🤣

♬ sonido original - rosalia
@ivanchu_3

esq es litwralmemte asi ##comedia ##humor##dúo con @rosalia

♬ sonido original - rosalia
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: