Què es pot fer quan s'entra a la fase 1

per NacióDigital, el 18 de maig de 2020 a les 08:52
Visitar familiars, seure en la terrassa d'un bar o assistir a un enterrament. Aquestes són algunes de les coses que es poden començar a fer en la fase 1 de la desescalada. Les regions sanitàries de Girona, Lleida i Catalunya Central, a més de l'Alt Penedès i el Garraf, s'han afegit aquest dilluns a les de les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i l'Alt Pirineu-Aran i passaran al primer estadi del desconfinament. Per contra, Barcelona capital i les regions metropolitanes nord i sud hauran d'esperar, i es queden en una fase intermitja.

 La gran novetat respecte a la fase 0 són les trobades amb amics i familiars i la reobertura d'establiments com els bars. Cal tenir present, però, que en els territoris on es flexibilitzen les restriccions no està permesa la mobilitat entre regions, a excepció de per anar a treballar, i que totes les mesures de relaxació tenen lletra petita, recollida al Butlletí Oficial de l'Estat, que cal tenir ben present.


 En aquesta fase es permetran les visites a domicili a familiars i amics, amb un màxim de 10 persones i sempre que visquin en la mateixa regió. Caldrà seguir tenint en compte la distància de seguretat i, en cas de no poder-se mantenir, l'ús de les mascaretes.

 Les terrasses dels bars obriran amb un 50% de la seva capacitat i que a cada taula o grup de taules hi podran haver un màxim de de 10 persones.


 Pel que fa a la reobertura dels establiments turístics, es permet l'obertura de totes les habitacions. El que no es podran utilitzar són els espais comuns, com ara la piscina, l'spa, el gimnàs o la discoteca. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: