Polèmica a OT per les paraules d'aquest concursant sobre els gossos

per Redacció, el 18 de maig de 2020 a les 11:38
Els concursants d'Operación Triunfo van retornar a l'acadèmia fa uns dies després que el programa s'aturés arran de la crisi del coronavirus. 

Doncs bé, ja hi ha hagut la primera polèmica arran d'unes paraules de l'Hugo. I és que, el concursant no es va expressar amb massa claredat a l'hora de parlar sobre una baralla de gossos que havia vist a la televisió. En concret, va dir: 


"Un perro le pegó el otro día uno un pedazo de bocado en el pescuezo al otro que tenía unos agujeros que se le podían meter jeringuillas dentro para desinfectarlo, guapísimo, pero guapísimo".  Els seus companys li van recriminar les seves paraules de seguida, assegurant que les baralles d'animals no estaven bé i causaven dolor. L'Hugo es va defensar ràpidament afirmant que ell es referia al fet que els gossos "eren guapíssims" i que en cap cas s'havia posicionat a favor d'aquest tpus d'actes. 

Sigui com sigui, Twitter es va omplir de comentaris a favor i en contra de les afirmacions del concursant, com aquests:

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, OT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: