La selectivitat s'allargarà un dia més per garantir les mesures de seguretat

per Bernat Surroca, el 18 de maig de 2020 a les 15:21
Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) s'allargaran un dia més per poder complir amb les mesures sanitàries arran de la crisi del coronavirus. D'aquesta manera, els exàmens tindran lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol en universitats i centres de secundària. La decisió es pren per la necessitat de fer una nova distribució de les franges horàries i garantir la seguretat dels alumnes que s'examinin per accedir a la universitat. En els pròxims dies es faran públics els horaris de la selectivitat.

Com és habitual, els exàmens es faran en universitats però enguany, amb motiu de la crisi del coronavirus, també es faran en centres de secundària públics i concertats. L'acord entre el Departament d'Empresa i Coneixement i el d'Educació permet habilitar més espais per garantir les mesures de distància i higiene per evitar la propagació del virus. El Govern treballa en el nou mapa de centres, que també s'ha de publicar aviat, i prioritzarà el criteri de proximitat per reduir els desplaçaments tant dels alumnes com del professorat. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: