El truc WhatsApp que potser no coneixies i et farà la vida més fàcil

per Redacció, el 19 de maig de 2020 a les 10:31
Aquests dies amb el confinament ha augmentat l'ús d'algunes aplicacions, entre elles WhatsApp. És per això, que diversos usuaris s'han dedicat a recopilar trucs sobre aquesta plataforma, com el d'escoltar els àudios abans d'enviar-los. 

Potser ja sabíeu que l'app permetia reproduir les notes de veu abans de compartir-les, però si ho desconeixíeu us expliquem com ho podeu fer: 

 


Versió sense playbuzz
Comença a gravar l'àudio, ja sigui mantenint premut el botó del micròfon o fent servir l'icona del cadenat per utilitzar el mans lliures. 

Si ets del que grava prement el botó del micròfon, abans d'acabar l'àudio fes lliscar el dit cap al símbol del cadenat. Un cop fet, torna a la pantalla anterior, és a dir, surt de la conversa utilitzant el botó de tornar enrere que t'apareix a la part superior de la pantalla. 

D'aquesta manera, quan tornis a entrar al xat, la teva nota de veu quedarà guardada i la podràs reproduir abans d'enviar-la o esborrar-la si així ho prefereixes.
Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: