7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.8]

per Redacció, el 19 de maig de 2020 a les 14:45
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


 



Versió sense playbuzz

15 anys
A tothom li està semblant una putada, però durant el confinament jo m'he atrevit a dir-li al meu crush que m'agrada i resulta que jo a ell també. Clar ara tot és una merda i vull que s'acabi per veure'l, però m'ha fet l'any. 

19 anys 
El confinament no ha canviat massa la nostra relació. Bàsicament com jo estudio a una ciutat i ell està a una altra ja no ens vèiem tant, simplement que ara els caps de setmana tampoc podem. Però bé, tenim aquesta classe de química que per molt que no ens veiem ens estimem més cada dia que passa, sense ratllades i sense males històries. 

16 anys
Tinc la sensació que el coronavirus ha aparegut en el pitjor moment possible. Fa poc vaig fer 10 mesos amb la meva parella i estar confinats, sense poder veure'ns, està sent molt difícil per nosaltres. Tots els dies parlem per Whatsapp i a les nits fem videotrucades de més de 4 hores. A l'estar tot el dia tancats a casa, ens afecta i a vegades ho paguem amb l'altre, la majoria de cops que ens enfadem és per tonteries. Tinc moltíssimes ganes de veure-la, poder-la abraçar i fer-li petons. Estic segur que el confinament ens està fent créixer com a parella i quan sortim la relació serà més forta. 

18 anys
La veritat és que el confinament ens ha afectat bastant, ja que ell és de Tarragona i jo de Barcelona, i és més complicat veure'ns. Portem dos mesos separats i gairebé mai parlem perquè ell està ocupat amb els estudis o bateria, igual que jo. Ara mateix no estem junts, però tampoc volem sortir amb altres persones. Ja que esperem a veure'ns per arreglar tot això per problemes que hem tingut. Espero que tot això acabi de pressa i el pugui abraçar! Sé que és difícil no veure aquella persona cada dia, però si l'amor és de veritat valdrà la pena.

15 anys 
Està sent un p****, el trobo molt a faltar i els primers dies parlàvem sempre, perquè ara quasi ni parlem. Però gràcies a això m'estic adonant que potser no li importo tant com diu.

16 anys 
Com el cul. Al cap de poques setmanes de començar la quarantena ja ni em parlava. Em sento malament ja que si no parlo jo, no parlem i em treu l'excusa que està ocupada. Cada cop estem més distanciats.

15 anys 
Jo intentava parlar amb ella però cada cop era més freda i ara mateix no parlem gens perquè m'he cansat d'anar al darrere seu i de rebre contestacions tan bordes. M'estic plantejant si continuar amb això perquè sembla que l'importo una merda. 
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: