estudis

Coneix 3 estudis amb molta sortida laboral i entra en el sorteig d'un premi top!

per Redacció, el 21 de maig de 2020 a les 08:50
Sabies que abans dels nou mesos d'acabar els estudis, els graduats de Formació Professional troben feina? O què la formació dual permet guanyar experiència professional i a més els seus alumnes reben un suport econòmic? 

Aquests són només alguns dels avantatges d'estudiar un cicle formatiu un cop acabat l'institut. I és que, aquests tipus d'estudis et permeten entrar al mercat laboral amb garanties i també t'obren la porta a seguir formant-te. 

De fet, si no tens del tot clar quina carrera vols estudiar, el 2+3 és una bona alterativa. Com t'explicàvem fa uns dies, es tracta d'estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) per després continuar amb un grau universitari de la mateixa temàtica. Una opció et permet obtenir 2 titulacions oficials en 5 anys! 

Si t'estàs plantejat optar per aquest sistema, et volem parlar de 3 cicles formatius del Campus Professional de la UVic-UCC amb molta sortida laboral! Ah i això no és tot, si vols rebre'n més informació i omples el formulari que trobaràs a continuació, entraràs en el SORTEIG D'UN DRONE Dji Tello Ryze! Així que no deixis escapar l'oportunitat!
 ENTRA EN EL SORTEIG D’UN DORNE OMPLINT EL FORMULARI​. TENS TEMPS FINS AL 31 DE MAIG! UN COP FINALITZAT EL TERMINI, ENS POSAREM EN CONTACTE AMB EL GUANYADOR/A.
 

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, coronavirus, UVic
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: