Els riscos de la tendència de bellesa del moment

per Redacció, el 20 de maig de 2020 a les 12:34
Les perruqueries i centres d'estètica van reobrir el passat 4 de maig, després de setmanes tancats a causa de la situació generada pel coronavirus. 

Com era d'esperar, els tallats de cabells estan sent una de les demandes més sol·licitades, però no són la petició estrella. Segons l'informe difós per Treatwell, els tractaments que estan tenint més èxit aquests dies són els relacionats amb les extensions de pestanyes. Una tendència a la qual cada dia s'hi afegeixen més persones, però que té certs riscos, us els expliquem: 

 


Versió sense playbuzz
Danys al contorn de l'ull si s'utilitzen coles no certificades
Els materials que s'utilitzen per enganxar aquest tipus de pestanyes, poden contenir conservants que irritin els ulls, sobretot si no estan certificats. Per això, és molt important acudir a centres fiables i professionals si ens volem fer aquest tractament.

Pèrdua de pestanyes
La reacció a les extensions de pestanyes, depèn no només de la tècnica que s'apliqui, sinó també del pacient, el qual hi pot reaccionar amb una al·lèrgia o sensibilitat. A més a més, si en col·locar-nos les extensions, ens danyen els fol·licles, pot ser que perdem part de les nostres pestanyes naturals. Tot i que si s'apliquen bé, això no hauria de passar.

Limitació en l'ús de productes
Quan ens col·loquem extensions de pestanyes, hi ha alguns productes que poden ser nocius com les ombres d'ulls i alguns desmaquillats. A més a més, també cal anar amb molt de compte a l'hora de fregar-se els ulls perquè es poden irritar.

Poden provocar al·lèrgia
L'any passat els dermatòlegs van advertir que aquest tipus de tractaments de bellesa poden provocar dermatitis al·lèrgica, produint vermellors, inflor i sensació de picor.
Arxivat a:
ACTUALITAT, pestanyes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: