estudis

T'agradaria que un estudiant et resolgués els dubtes que tens sobre la universitat? Això t'interessa!

per Redacció, el 26 de maig de 2020 a les 06:00
Vols saber més sobre els estudis que t'interessen? T'agradaria poder preguntar els teus dubtes a alumnes i professors/es? Doncs el 29 i 30 maig i el 5 i 6 de juny tens l'oportunitat de fer-ho! 

Com? Participant en les Jornades de Portes Obertes Online que ha preparat la UVic. Si ho fas podràs conèixer l'experiència d'altres estudiants i veure com són les aules per dins d'una manera molt entretinguda.

I és que les xerrades informatives tindran un format televisiu, dinàmic i interactiu! Hi haurà breus entrevistes, es podran visualitzar imatges i vídeos de les diferents aules i instal·lacions especialitzades i també tindràs un xat per poder enviar les teves preguntes! 

En total seran 15 jornades de Portes Obertes concentrades en quatre dies (29 i 30 de maig i 5 i 6 de juny), en horari de divendres a la tarda i dissabte al matí, i que es podran seguir virtualment a través de la plataforma Zoom.

Si hi vols participar, l'únic que has de fer és omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç. Et deixem amb més detalls sobre les jornades, perquè t'ho puguis mirar amb calma: 

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, coronavirus, UVic
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: