Aquesta famosa tik toker denuncia així els atacs que ha rebut

per Redacció, el 21 de maig de 2020 a les 06:00
Charli D'Amelio és una tik toker dels Estats Units amb més de 57 milions de seguidors. Amb només 16 anys és la persona amb més followers de l'aplicació i probablement d'aquí poc tindrà un show televisiu com el de la família Kardashian/ Jenner. 

Aquest dimarts va penjar un Tik Tok on ensenyava amb captures alguns dels insults que li havien anat fent a través de les xarxes socials, al final es poden veure fotos d'ella plorant mostrant-nos com l'afecten aquests comentaris. Mentre veiem tot això va sonant una cançó que va repetint "només sóc una nena, només va ser un petit error". 


Poc després de penjar el tik tok el va esborrar de Twitter, Tik Tok i va deixar que s'eliminés al cap de 24h d'Instagram. Des d'aleshores, ha seguit publicant vídeos i balls a la plataforma. (Teniu el Tik Tok a baix de tot)

Aquest vídeo ens recorda que no s'ha de faltar al respecte. Els comentaris ofensius i insults podem afectar de forma negativa a les persones i arribar a fer-los molt mal. Si en algun moment et passa això a tu, i de manera continuada, no dubtis en parlar-ho amb un adult perquè et pugui ajudar. 


 
@charlidamelios03

This is so sad 😭 @charlidamelio 💕

♬ origineel geluid - charlidamelios03
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: