Canvis importants en la nova temporada d'Élite

per Redacció, el 21 de maig de 2020 a les 08:50
Élite acomiada per sempre diversos dels actors i actrius que han estat protagonistes de la trama durant tres temporades.

Diversos esdeveniments dels personatges, projectes alternatius d'alguns dels intèrprets i la necessitat de renovar les aules de cara a la quarta temporada han obligat a la plataforma a dir adéu a cinc dels més coneguts: Ester Expósito (Carla), Mina El Hammani (Nadia), Álvaro Rico (Polo), Jorge López (Valerio) i Danna Paola (Lucrecia).

  Netflix ha volgut dir adéu als cinc de la millor manera possible, a través d'un vídeo on es mostren imatges de les seves últimes escenes en el rodatge de la tercera temporada, estrenada aquest abril passat en plena quarantena.

La majoria d'ells participarà en altres projectes de cara a la pròxima fornada d'estrenes, tant de sèries de televisió com de pel·lícules. Ester Expósito formarà part del repartiment de la pròxima sèrie espanyola de Netflix, Alguien tiene que morir. També ha participat a Veneno, el projecte actual dirigit pels Javis; Álvaro Rico serà a Alba, la propera ficció d'Antena 3; Mina El Hammani per la seva banda té assegurat un paper en el reboot de El Internado, una de les sèries televisives de major èxit a Espanya en l'última dècada. Finalment, Danna Paola seguirà treballant en la sèrie mexicana La Doña.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: