TEST Quin cicle formatiu fa per tu?

per Redacció, el 26 de maig de 2020 a les 06:00
S'apropa final de curs i és per això que aquests dies us hem estat parlant sobre els cicles formatius, una de les opcions que teniu un cop acabat l'institut. 

Com sabeu, aquests tipus d'estudis es caracteritzen per tenir un enfocament molt pràctic i una alta taxa d'inserció laboral. I és que només un 8% dels graduats d'FP es troba a l'atur! 

Per tal que conegueu més sobre aquest àmbit, us hem preparat un test d'orientació amb alguns dels cicles formatius amb més sortida laboral!

 


Pots cursar tots aquest cicles a Monlau, centre de referència en l'àmbit de l'automoció i que ofereix més de 600 empreses per fer pràctiques! Per més informació pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs aquí.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Monlau
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: