I després de la uni, què? Descobreix (gratis) totes les possibilitats que tens FiraCampusVirtual / Futura

per Redacció, el 22 de maig de 2020 a les 08:35
Més de 130 expositors, entre ells algunes de les principals universitats catalanes, tant públiques com privades, així com centres de Formació Professional, Batxillerat i estudis d'idiomes o artístics, participen aquests dies a FiraCampusVirtual la plataforma digital que Fira de Barcelona ha llançat davant la impossibilitat de poder celebrar el Saló de l'Ensenyament i Futura a causa dels efectes de la pandèmia Covid19. 

Aquest certamen, del 20 al 24 de maig, us ajuda a orientar el vostre futur i a escollir entre una gran oferta formativa i no només en graus, sinó també en màsters i postgraus. De fet, el Saló Futura se centra només en aquest tipus d'estudis i és una plataforma ideal per conèixer totes les possibilitats que teniu un cop acabada la carrera. 

Si us agradaria participar-hi, ara teniu una oportunitat única. I és que podeu fer-ho a través de la invitació que trobareu en aquest link. Així doncs, visitar-la us sortirà gratis! Aprofiteu-ho perquè val molt la pena!
 
A la FiraCampusVirtual hi trobareu moltíssims centres universitaris com la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat de Vic (UVic), la Universitat d'Andorra, la Universitat Abat Oliva CEU (UAO CEU) i la Universitat de Manresa (UVic-UCC), entre altres.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, FiraFutura
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: