3 consells que t'ajudaran a encaminar el teu futur

per Redacció, el 25 de maig de 2020 a les 06:00
Quants cops has donat voltes i més voltes a una mateixa cosa? Alguna vegada t'has sentit bloquejat/da quan has hagut d'escollir entre un camí o un altre? Decidir no sempre és senzill i encara menys si tens la possibilitat de triar entre moltes opcions, com passa en l'àmbit dels estudis. 

És per això que avui us portem els consells de la Soraya Martínez. L'experta explica en un vídeo de ComasTech, centre especialitzat en l'àmbit de la mecànica i la mecatrònica, què hem de tenir present a l'hora d'encaminar el nostre futur. 

Aquest és un dels molts vídeos que podeu trobar al canal de Youtube de ComasTech, on hi ha continguts tan interessants com recomanacions per menjar de manera saludable o històries sobre referents femenins en les carreres tècniques. 

Com hem dit, us deixem amb els consells de la psicòloga Soraya Martínez. Si voleu saber més sobre ComasTech i l'CFGS en Fabricació Mecànica i Mecatrònica Industrial que ofereixen, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.

 
 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Comastech
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: