Us agradaria que persones d'èxit en diversos àmbits us donessin consell? Mireu aquesta iniciativa!

per Redacció, el 2 de juny de 2020 a les 14:27
De vegades els obstacles es poden convertir en oportunitats i així ho demostra el projecte que han posat en marxa vuit estudiants del TecnoCampus - Universitat Pompeu Fabra.

I és que aquests joves han aconseguit transformar el que podria haver estat un esdeveniment frustrat per culpa del coronavirus, en una iniciativa d'èxit a nivell internacional. Ens referim a Meet the leaders, una proposta online que té com a objectiu apropar els principals líders empresarials, emprenedors, socials i d'opinió, a milers de joves. 

En un principi el projecte havia de ser presencial, però davant la impossibilitat de celebrar-lo, els vuit estudiants del TecnoCampus van decidir digitalitzar-lo. 

Com? Doncs a través de vídeos deu minuts protagonitzats per talents de diferents àmbits que apropen el coneixement d'una manera pròxima i dinàmica. Per exemple, podeu trobar vídeos amb la digital manager d'Operación Triunfo o amb la international HHRR Manager d'Inditex! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @belenagaynor Digital Manager de @operaciontriunfo, el fenómeno televisivo de los últimos años, nos explica en este segundo vídeo cómo llegó hasta conseguir lo que ella define como “el trabajo de sus sueños”. 🎤📺 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Consejos y claves sobre cómo gestionar las redes sociales, tanto personales como corporativas. Así cómo anécdotas de lo que no se ve, detrás de las cámaras: @mikinunez y su madre, #ot2020 y mucho más. 🤫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Si quieres saber cuál ha sido su mejor y peor momento desde que está al cargo del gigante mediático, quédate hasta el final. 🔜 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ No te lo pienses y lanza todas tu preguntas, inquietudes y comentarios. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mtl20 #meetheleaders ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Una publicación compartida de Meet the Leaders® (@meetheleaders) el


A més a més, tot el contingut és gratuït i es pot veure en els perfils oficials de Meet the Leaders a LinkedIn, Instagram i YouTube.  

Què, interessant oi aquest projecte sorgit del TecnoCampus? Doncs si voleu saber més sobre aquest centre i els estudis que ofereix, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Marta Juan, International HR Manager de @_inditex, la empresa española más importante de todos los tiempos, nos da su visión personal sobre los procesos de selección del gigante del #retail. 📈👕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Qué es en lo primero que se fijan cuando reciben una candidatura, consejos sobre como afrontar una entrevista, la importancia de tener una personalidad “to do” y mucho más, una vez más en la palma de tu mano. 📥🔍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Marta te da una visión personal y cercana, ¿cómo fue la primera entrevista de la hoy Manager Internacional de RRHH de Inditex? Sin duda una de las ponencias con mayor aplicación para tu futuro laboral, no te la pierdas. ✍🏻📋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Cómo siempre lanza todas tu preguntas, inquietudes y comentarios. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mtl20 #meetheleaders ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Una publicación compartida de Meet the Leaders® (@meetheleaders) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: