estudis

Comences la uni el curs que ve? Aquestes beques t'interessen

per Redacció, el 27 de maig de 2020 a les 06:00
Si l'any que ve vols anar a la universitat i t'estàs plantejant demanar una beca, el que t'explicarem a continuació t'interessa (i molt). I és que La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ja ha publicat les bases per optar a una de les 30 beques per finançar, totalment o parcialment, la matrícula de nou accés als estudis de grau que s'impartiran el curs vinent. 

 Fins quan puc sol·licitar una beca? El termini per sol·licitar-les acaba el 24 de juny. 

 Com la puc demanar? Pots consultar tota la informació aquí. 

 Què es valora a l'hora d'atorgar les beques? Els criteris de valoració dels candidats a obtenir beca es basen en:

- Factors socioeconòmics i d'expedient acadèmic, prioritzant els primers respecte els segons.

- Procedència geogràfica (amb puntuació per als residents a Mataró i, en menor mesura, a la resta de municipis del Maresme). Es vol reconèixer, així, la territorialitat del projecte, i l'esforç fet pels ciutadans mataronins en el projecte del TecnoCampus, impulsat per l'Ajuntament de la ciutat.

- També es prioritzen aquells que optin per cursar estudis de grau de l'àmbit de les enginyeries, i s'afavoreixen les noies, entre les quals hi ha una manca de vocacions per a aquest tipus d'estudis. 


noted jimmy fallon GIF

 A quines beques puc optar? En funció dels punts assolits, els candidats podran optar a les cinc beques pel 100% del preu de la matrícula, les cinc pel 75%, les deu beques pel 50% o les deu beques pel 25%. Un cop obtinguda una d'aquestes beques, adreçades nous estudiants de grau, es renoven any a any, mentre duren els estudis, i sempre que no canviï la situació econòmica de la unitat familiar de l'estudiant. 

També es pot accedir a través d'aquest link a la resta de programes de beques ajuts, tant propis com d'altres institucions i administracions, a les quals es poden acollir els estudiants del TecnoCampus. Si vols saber més sobre aquest centre, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.




El TecnoCampus, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, ofereix el curs 2020-21 un total de 17 graus i dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut. A més a més, compta amb un model únic, i és que empreses i centres universitaris comparteixen el mateix espai. Us deixem amb alguns avantatges d'estudiar al TecnoCampus que heu de conèixer:


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: