Logotip de Adolescents.cat

La gent està flipant amb l'edat real dels protagonistes d'aquesta pel·lícula

per Redacció, el 27 de maig de 2020 a les 09:09
Fa poc us vam demanar quines eren les vostres pel·lícules romàntiques preferides i Grease va ser un dels títols més repetits. 

Doncs bé, aquest film del 1978 s'ha tornat a convertir en tendència aquesta setmana. El motiu? El missatge publicat per un usuari de Twitter en què qüestiona l'edat dels protagonistes de la pel·lícula.  I és que, tal com assenyala, se suposa que els actors i les actrius de Grease havien d'aparentar ser adolescents que anaven a l'institut. Diem aparentar perquè alguns d'ells realment no semblava que tinguessin menys de 25 anys

Aquestes eren les edats reals dels protagonistes de la pel·lícula
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: