15 actituds molt efectives per lligar, quines valores més?

per Adolescents.cat, el 27 de maig de 2020 a les 10:19
Que no ens poguem veure no significa que no poguem lligar. És per això que avui us volem compartir 15 actituds que tothom valora molt en altres persones i que ens poden ajudar molt a lligar amb la persona que ens agrada.

És una selecció d'un total de 47 actituds per a lligar que va recollir un estudi de la Universitat de Nicosia (Xipre). Primer es va fer un recull de totes les qualitats que les persones que van fer de mostra, consideraven més atractives en una altra persona. Després les van fer ordenar de més a menys. Es va veure que hi havia algunes diferències entre les respostes d'homes i dones. Les dones, per exemple valoren molt l'amabilitat mentre que els homes dónen més valor a l'aparença.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: