Aquesta és la nova bogeria a Instagram que NO hem de fer

per Adolescents.cat, el 28 de maig de 2020 a les 09:39
Sempre sembla que ja ho hem vist tot, però resulta que sempre ens tornen a sorprendre. En plena pandèmia les mascaretes s’han tornat un accessori obligatori aquest 2020, és per això que moltes marques n’han creat amb dissenys especials i diferents convertint-les en un accessori de moda.

Ara bé… A qui coi se li acudeix maquillar-se la mascareta? Pensaràs que és una bogeria i una guarrada i que a ningú se li passaria pel cap. Doncs sí. La Doctora Farmacèutica i Nutricionista, @boticariagarcia, va trobar vídeos a Instagram d’influencers del món “beauty” maquillant-se la mascareta. I fa una reflexió i crítica en el mateix post:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maquillarse la mascarilla no es de guapas: es de zambomberas. ______ Al maquillar, pintar, coser, bordar, colorear, y, en cualquier caso, MANIPULAR por tu cuenta una mascarilla sujeta a un estándar, te cargas el estándar. ______ Es como si te compras unas gafas graduadas y te dedicas tú en tu casa a pulir los cristales, a barnizarlos o a cambiarles la montura porque te parece más mona. ¿Qué ocurriría en este caso? Que ya no te cubre la garantía. Pues aquí tampoco hay garantía de que esa mascarilla sirva para su fin. _____ Me molesta la frivolidad con la que estamos adoptando el #mundomascarilla haciendo de ellas el último complemento de moda sin preocuparnos de que lo más importante es que cumplan su función. Esto no va de estética ni de jugar a los tutoriales, ni de que haya surgido una nueva oportunidad de mercado para ser los primeros en sacar las it-mascarillas. Esto va de que nos estamos jugando la vida de muchas personas. De que por suerte ya tenemos mascarillas de sobra que cumplen el estándar de las higiénicas y de las quirúrgicas. Y de que hay que hacerlo muy bien y con mucho tiento para poder sacar productos bonitos pero sobre todo, seguros. ____ Paloma de @bagandblock enseñó el sábado en el directo unas mascarillas de la Diputación de Zamora, con impresión infantil, hechas con tejido Manly y sujetas a la norma. Poco a poco vamos teniendo mascarillas rebonitas acordes a la normativa para que a todo el mundo le apetezca más ponérselas. Pero no hagamos el zambombero con el material homologado y menos aún presumamos de ello. No vendamos cualquier cosa habiendo una normativa. Seamos responsables. ______ FELIZ FASE 1 a los premiados y vayan ustedes con cuidado. El bicho sigue ahí fuera aunque brille el sol y tenemos que ser más listos que él.

Una publicación compartida de Boticaria García (@boticariagarcia) el


Els experts/es deixen clar que si maquillem, pintem, cosim o manipulem una mascareta homologada, directament deixa de ser-ho.

 

Per altra banda, Boticaria assegura que no pot ser que tractem el tema de les mascaretes amb tanta frivolitat. No són com els collarets o arrecades, no són un nou accessori. Cal que tinguem present la funció de les mascaretes: protegir-nos i protegir.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: