9 coses que fan que tothom vulgui estar amb tu

per Adolescents.cat, el 1 de juny de 2020 a les 11:55
La perfecció no existeix i no podem agradar a tothom. Però sí que hi ha actituds i maneres de fer que t’ajudaran a que els altres t’apreciïn i tinguin ganes de compartir temps amb tu. Llegeix atentament aquestes 9 coses que pots fer perquè els altres vulguin estar amb tu :)

Regalar emocions

Tothom necessita viure emocions i sentir-se acompanyat. És per això que donar emocions a les persones que aprecies farà que et recordin i et valorin molt. Ho pots fer compartint moments, experiències, cançons, regals… el que sigui!

Motivar

Les persones amb les que volem estar i ens sentim a gust són aquelles que ens motiven a ser millors i a perseguir els nostres somnis. Així que intenta no criticar i motiva les persones que t’envolten.

Sorprendre
Fer coses espontànies i inesperades és necessari per no caure en l’avorriment i la monotonia.

Ser diferent
No vulguis ser com els altres, el que de veritat atrau a la gent són les persones autèntiques i amb caràcter propi. L’únic que necessites és ser tu mateix/a.

Generar vincles
Si vols que els altres et tinguin en compte és important que cuidis les relacions i que les persones que t’importen sentin que poden comptar amb tu. Ser afectuós i amable també enforteix molt els vincles.

Ser coherent
No venguis fum ni facis promeses que creus que no pots complir. Sigues coherent amb allò que dius i fas. La gent sabrà que ets una persona honesta amb la que es pot confiar.

No intentar canviar els altres
Una de les coses més importants és respectar les decisions i la manera de ser dels altres. Dóna la teva opinió quan te la demanin i recolza els teus, però no donis ordres ni esperis que els altres siguin com tu esperes.

Treure el millor dels altres
Si tu ets una persona alegre i sana els altres també treuran el millor d’elles quan estiguin amb tu. Aporta tot el que puguis de positiu i els altres també ho faran amb tu.

Transformar-ho tot en una oportunitat
Els problemes són una part inevitable en la vida de qualsevol persona. La clau és acceptar-los i intentar afrontar-los de forma constructiva. Intenta que cada cop que tens una crisi o un problema, puguis trobar noves oportunitats. Si havies quedat amb algú per anar a la platja i es posa a ploure, sigues proactiu/va i busca un pla alternatiu :)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: