Aquest és el significat d'una de les cançons més escoltades

per Redacció, el 2 de juny de 2020 a les 09:38
La setmana passada Rosalía estrenava la seva col·laboració amb Travis Scott, TKN, una cançó que amb pocs dies s'ha convertit en un èxit a Youtube. 

El tema, segons ha explicat ella mateixa, tracta sobre la imatge de l'artista i el clan (la família) que la rodeja. De fet, el videoclip gira entorn a aquest clan i inclou clares referències a la màfia, com les que trobem en aquest tros de la lletra: "Los capos con los capos y yo soy la mamma. Los secretos solo con quien puedas confiar, más te vale no romper la omertá". "La ometrá" es coneix popularment com la "llei del silenci", un codi de la màfia siciliana que compromet tots els integrants d'un determinat clan a no delatar cap dels seus membres a la policia. 


Ara bé, i TKN què significa? Doncs hi ha diverses teories, però la més estesa és que la paraula prové del videojoc japonès Tekken. I és que la seva trama consisteix en la lluita del clan Mishima per fer-se amb el control de la fortuna familiar. Una explicació que quadra si tenim en compte alguns moviments de la coreografia de Rosalía al videoclip. A més a més, també cal tenir present que tant ella com la seva germana són fans dels dibuixos i dels videojocs asiàtics.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Rosalía
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: