Molta polèmica per les acusacions a aquesta famosa actriu

per Redacció, el 3 de juny de 2020 a les 09:11
Des que van començar les protestes als Estats Units per la mort de George Floyd en mans de la policia, que molts famosos s'han sumat a la campanya antiracista 'Black Lives Matter'. Lea Michele, coneguda pel seu paper a Glee, ha estat una de les actrius que s'ha reivindicat a través de les xarxes socials on ha mostrat el meu malestar per la situació. 

El que segurament no s'esperava és que Samantha Ware, una de les seves companyes a Glee, li respongués aquest missatge acusant-la de racista. En la seva publicació, l'actriu afirma que Lea Michele li va fer la vida impossible durant el rodatge i que va arribar a dir coses tan desagradables com que "es cagaria" damunt la seva perruca "quan tingués l'ocasió de fer-ho".  Diversos intèrprets de Glee com Amber Riley, que feia de Mercedes, o Alex Newell, que tenia el paper d'Unique, han reaccionat a les acusacions donant a entendre que la versió de Samantha Ware és certa. 


De moment Lea Michele no s'ha pronunciat sobre el tema, encara que ha rebut desenes de crítiques des que es va publicar el missatge.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: