Així és la nova pel·lícula d'èxit que molta gent està comparant amb «50 sombras de Grey»

per Redacció, el 3 de juny de 2020 a les 09:45
Aquest 14 de juny arriba a Netflix una de les pel·lícules més polèmiques i més pujades de to de l'any: 365 DNI. Es tracta d'un film polonès inspirat en les novel·les de Blanka Lipinska i que molta gent ja està comparant amb 50 sombras de Grey. 

La producció ha estat tot un èxit a Polònia on l'han vist més d'1,6 milions de persones i on s'ha convertit en el film més visualitzat del mes d'abril a les plataformes online.

 

I sobre què va? La trama explica la història de la Laura, una jove que és segrestada pel Massimo, líder d'una màfia siciliana, el qual intentarà que s'enamori d'ell en 365 dies. 


Cal dir que malgrat l'èxit, els mitjans especialitzats han escrit comentaris bastant negatius sobre la pel·lícula. Per exemple, afirmen que el guió no és massa bo i que els diàlegs, en alguns moments, són poc creïbles. Sigui com sigui, 365 DNI continua sent una de les grans apostes de Netflix aquest any.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: