8 pelis i sèries sobre el racisme als Estats Units

per Redacció, el 3 de juny de 2020 a les 10:32
Centenars de milers de persones han sortit al carrer als Estats Units per protestar contra el racisme i la violència policial presents al país. Unes manifestacions que, com segurament ja sabeu, van començar a causa de la mort de George Floyd, un home afroamericà que va perdre la vida després que un policia de Minneapolis l'immobilitzés durant més de 5 minuts amb el genoll damunt el seu coll. 

Avui hem volgut fer un recull de pel·lícules i sèries que tracten sobre el racisme i que reflecteixen un problema que, per desgràcia, encara és molt present en la nostra societat.

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Estats Units
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: