Si ets una persona observadora i t'agrada innovar, aquesta proposta fa per tu!

per Adolescents.cat, el 4 de juny de 2020 a les 06:00
Ets una persona creativa amb inquietuds? Algú que observa i qüestiona les coses i trasllada les seves idees al paper, a la pantalla o bé les converteix en un objecte? Si és així tu ets un dissenyador o una dissenyadora en potència. 

El disseny és una actitud, una manera d'entendre el món. A EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona segueixen aquesta premissa en els estudis del Grau de Disseny en les diverses disciplines que imparteixen: Disseny Gràfic, Disseny d'Espais, Disseny de Producte, Creació Visual i Cultura del Disseny, amb l'objectiu de formar professionals capaços de resoldre els problemes reals de la societat i portar les idees a la pràctica. 

Futurs dissenyadors i dissenyadores amb una veu pròpia, que sàpiguen expressar-se de múltiples maneres, però sempre amb un esperit de llibertat de creació, de responsabilitat i rigor, com podeu veure en el vídeo dels projectes fets des de l'assignatura de Gràfica en moviment del Grau de Disseny.

 

El dissenyador o dissenyadora que vols ser, el camí que tu vols traçar ho vas fent tu gràcies al pla d'estudis del Grau de Disseny que conté un alt nombre d'assignatures optatives per triar. En el desenvolupament de les teves habilitats i aptituds, sempre tindràs un seguiment acurat i personalitzat, ja que a EINA les classes estan formades per grups reduïts i sempre tens la figura d'un tutor o tutora que està al teu costat per poder fer realitat les fites que et proposis. 

Seguint aquest esperit emprenedor que ajudi a millorar la societat, EINA fomenta el talent de les joves generacions a través de les Beques per a estudiants de Nou Accés. Aquests ajuts estan oberts als alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior. Les Beques per a estudiants de Nou Accés permeten obtenir un 50% de descompte en el preu per crèdits durant els quatre cursos del Grau de Disseny, i la seva convocatòria està oberta fins al 15 de juny. Així que afanya't! 

Potencia el teu talent i construeix el teu futur a través de l'art i el disseny. Participa en les Sessions Informatives Online del Grau de Disseny d'EINA que tindran lloc 13 de juny i el 20 de juny a les 11h... i et resoldran tots els dubtes que tinguis. Si vols més informació també pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.

Arxivat a:
EDUCACIÓ, Dosseny, EINA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: