Aquesta famosa influencer revela que s'ha fet una operació estètica

per Redacció, el 5 de juny de 2020 a les 11:36
Des de fa uns dies que Laura Escanes gairebé no publicava contingut al seu Instagram. Un silenci que va fer sorgir tota mena de rumors: possible embaràs, infecció per coronavirus...La realitat, però, no té res a veure amb cap d'aquestes suposicions. 

Així ho ha explicat ella mateixa a través d'stories, on ha volgut aclarir que ha estat "desapareguda" perquè s'ha operat els pits. Segons ha assegurat, feia temps que s'ho estava plantejant i ha estat després de l'embaràs quan ha decidit sotmetre's a aquesta intervenció. 
 

Laura Escanes ho ha fet públic perquè volia ser ella la primera en dir-ho als seus seguidors i perquè no volia "enganyar" a ningú. En aquest sentit, ha assenyalat que és defensora que "cadascú faci el que vulgui amb el seu cos sempre que sigui perquè ho ha decidit així i no per pressions d'altres". 

Fa poc la influencer Paula Gonu també va aclarir que s'havia sotmès a una operació de pit després de mesos de rumors. Ho va fer en un vídeo de Youtube on va explicar que havia pres aquesta decisió perquè "li venia de gust" i no per "complexos". 

Com sempre sol passar, les publicacions de les influencers han generat debat a les xarxes socials. Mentre hi ha usuaris que no creuen necessaris aquest tipus de continguts, altres aplaudeixen que ho hagin explicat i que aclareixin els dubtes als seus seguidors. Vosaltres què en penseu?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: