Netflix estrena avui l'última temporada d'una de les sèries adolescents més polèmica

Diversos dels protagonistes de «13 Reasons Why» | Netflix
per Victor Rodrigo, el 5 de juny de 2020 a les 18:06
Una de les produccions estrella adolescents de Netflix diu adéu a partir d'aquest divendres. La plataforma estrena avui la quarta i última temporada abordarà el final de totes les trames que s'han acumulat des del 2017. La sèrie, originalment, explicava la història de la Hannah, una noia que es va suïcidar i va deixar tretze cintes de cassett explicant els motius. Ara, però, les trames s'han anat recaragolant després de desenes d'incidents, molts d'ells polèmics a ulls de la crítica però molt seguides pel públic adolescent.


13 Reasons Why ha explotat al màxim els nivells d'audiència, sent una de les produccions més vistes de Netflix cada temporada, ja que ha estrenat una per any des del 2017. La gran majoria del repartiment original forma part de la quarta i última fornada de capítols.

La sèrie ha generat molts debats, polèmiques i discussions arran de les temàtiques que abordava, moltes d'elles amb poc tacte i pensant més a fer audiència que no pas en tractar de manera correcta l'abús sexual, les violacions, els maltractes i assetjaments escolars, el suïcidi adolescent o els trastorns mentals.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: