5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 13 de juny de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense Playbuzz:

L'iPhone, els llibres de Harry Potter i el cub de Rubik són 3 dels objectes més venuts de la història.

A part dels sentits més coneguts (olfacte, tacte...), en tenim d'altres com la propiocepció: el sentit que ens informa d'on es troben les diferents parts del nostre cos i del seu moviment. 

Existeixen unes abelles gegants que fan més de 17 mm. i que viuen en zones com el Nepal.

Al Japó, la majoria de semàfors, no tenen una llum verda, sinó blava. El motiu? Anys enrere no existia una paraula concreta per referir-se al color verd. 

De mitjana, la gent es passa més estona al lavabo que fent esport. En concret, destinem més d'1,4 anys de la nostra vida al vàter.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: