Logotip de Adolescents.cat

La gent diu que hi ha una curiosa relació entre dues sèries molt famoses, tu què en penses?

per Adolescents.cat, el 8 de juny de 2020 a les 10:06
Què tenen en comú "Anatomia de Grey" i "Por trece razones"? Aparentment, res. Però molts fans hi han trobat relació. Creuen que no és casualitat i que hi ha connexió.

A la quarta temporada de “Por trece razones” apareix l’actriu Kate Burton, que era la doctora Ellis Grey a “Anatomia de Grey” i que apareix, també, com a doctora. Comparteix escena amb Clay Jensen (Dylan Minette) i és la doctora de Justin Foley (Brandon Flynn).

 
Ellis Grey va morir a l’episodi 17 de la tercera temporada. La doctora Grey era una prestigiosa cirurgiana del Seattle Grace Hospital. “Por trece razones” no s’ubica en cap ciutat concreta, però sí que se sap que es va rodar a l’estat de Califòrnia.


Els fans hi troben tota la relació del món: “Ellis Grey és doctora a ‘Por trece razones’, Addison Shepherd és la mare de Hannah Baker, i en Clay va sortir a Anatomia de Grey. Dieu-me que no hi ha connexió”, deia una usuària de Twitter.
 
Clay Jensen apareix a la quarta temporada d’Anatomia de Grey, quan la doctora Ellis Grey havia mort. Meredith (filla d’Ellis) l’ajudava amb un problema d’audició.
 
Un altre punt en comú és l’actriu Kathleen Erin Walsh, que interpretava a la doctora Addison Montgomery a “Anatomia de Grey” i a Olivia Baker a “Por trece razones”.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: