Aquests dos famosos: nova parella?

per Redacció, el 9 de juny de 2020 a les 09:04
Fa uns dies us parlàvem de la ruptura de Cole Sprouse i Lili Reinhart, els quals posaven fi a la seva relació després de tres anys. Doncs bé, segons apunten diversos mitjans nord-americans l'actor podria haver començat a sortir amb Kaia Gerber, una de les models més conegudes arreu del món.

Els rumors van saltar fa unes setmanes, quan ella va publicar diversos stories on se la podia veure a casa de Cole Sprouse. Uns rumors que han anat a més després que tots dos assistissin plegats –juntament amb altres famosos- una manifestació en contra del racisme als Estats Units.

  De moment ni l'actor ni la model s'han pronunciat sobre aquesta informació, per tant la notícia encara no està confirmada.
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: