Aquesta mítica sèrie fa 10 anys i així han canviat les protagonistes

per Adolescents.cat, el 9 de juny de 2020 a les 09:23
Sens dubte "Pequeñas Mentirosas" és una de les sèries més mítiques dels últims temps. I just avui fa 10 anys que va començar aquesta aventura per a les protagonistes d'aquesta sèrie de misteri, drama i amor.
 

Les 5 actrius principals de "Pretty Little Liars" han fet un post als seus comptes d'Instagram per celebrar-ho i molts/es fans han comentat amb nostàlgia. Nosaltres us explicarem una mica què fan i com viuen actualment les actrius de "Pequeñas Mentirosas".

Shay Mitchell


La Shay Mitchell és molt famosa actualment. Va ser mare fa mig anyet d'un nen que es diu Atlas. A més, té una marca de complements i maletes de viatge anomenada Béis Travel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well, this was the most life changing decade yet... from A to Atlas. Happy New Year everyone! 🥳

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on



Ashley Benson

L'Ashley Benson també és molt coneguda a dia d'avui, i últimament ha sigut notícia per la seva ruptura amb l'actriu Cara Delevigne. Tant de bo tornin, feien molt bona parella! L'Ashley és la més reivindicativa de totes i està ficada en vàries lluites socials com les del col·lectiu LGTBIQ+ o l'antirracisme. Són molt amigues amb la Shay Mitchell.
 


Lucy Hale

La Lucy Hale està a tope amb una nova sèrie anomenada Katy Keene, que parla de 4 joves que intenten aconseguir el seu somni d'arribar a Broadway. La sèrie és un spin-off musical de Riverdale. I té tot el sentit, ja que Lucy Hale també és cantant. De fet, el 2014 va treure un disc country anomenat "Road Between".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love you to the moon and back 🌙 5 episodes in. Binge em all this wknd on the CW app ❣️

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on


Troian Bellisario

La Troian Bellisario també és mare. Es va casar amb l'estrella de "Suits" Patrick J. Adams a finals de 2016 i van tenir la seva filla Aurora el 2018. L'actriu que donava vida a la Spencer ha seguit treballant en algunes pel·lícules com "Feed" o "Where'd you go, Bernadette". També és molt reivindicativa i està ficada en moltes causes socials i benèfiques.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fbf to what feels like another world and another life but was really only 2 months ago. Pregnancy was an incredible time: Full of joyous celebration, true tests of patience and quiet moments of great solitude, uncertainty and fear. My greatest hope was that I could experience those months without public comment or exposure, without being asked by the outside world to define my experience or my feelings around it. Because until she was born everything felt truly undefined and open ended. Looking back now, I want to express an ocean of gratitude for the people who held this space for me, this privacy for me and for the time I was able to take to experience it. (Also arguing with paparazzi while 9 months pregnant helped bring out my inner mama bear so thanks for that🐻) Thank you @elizabethmessina for photographing me in such a strange and wonderfully beautiful time and for helping me celebrate my body and my transformation into motherhood.

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on



Sasha Pieterse

Sasha Pieterse encarnava a l'Alison, que feia bastant mal rotllo. És l'actriu més jove de les cinc, va començar la sèrie amb només 14 anys! Increïble. El 2013 també va treure un disc de country anomenat "country with Southern rock". Fa dos anys es va casar amb l'amor de la seva vida, Hudson Sheaffer a Irlanda i aquest mes de maig de 2020 van anunciar que seran pares a l'octubre!
 
 

Quina d'elles és la teva preferida de Pretty Little Liars?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: