Digues què veus i et direm quina és la teva preocupació oculta

per Redacció, el 9 de juny de 2020 a les 13:10
Segons alguns psicoanalistes, en el nostre inconscient s'hi troben pors, desitjos i records que tenim por a expressar. Aquests aspectes "amagats" de vegades es poden detectar a través de la interpretació que fem de les imatges. 

Si bé aquestes teories no estan demostrades de manera científica, el cert és que hi ha gent que defensa la seva eficàcia. Sigui com sigui ens ha semblat interessant mostrar-vos l'anàlisi de la imatge que hi ha a continuació. Mireu-la de pressa i quedeu-vos amb la primera figura que hi veieu. Més avall us indiquem quina és la vostra preocupació segons la forma amb què us hagueu fixat primer.

 



1. La família de lleons

Una de les coses que més et preocupa ara mateix és no atrapar-ho tot. Estàs bastant estressat/da, però tot i això continues afegint-te feina i tractes d'estar pels teus amics/gue tant com pots. No et dones temps per tu i això et fa estar atabalat/da. Has de relaxar-te i també aprendre a dir que no: a més de pensar en els altres també has de pensar en tu.

2. Els arbres 
Et sents impotent i això et preocupa. Estàs en un moment en què has de prendre moltes decisions i sents que no tens prou detalls per a fer-ho. Aquesta sensació et fa sentir incapaç de triar i et paralitzes. Encara que no sigui fàcil, escolta't a tu mateix/a i si cal demana consell. Fer-ho t'ajudarà a seguir i a escollir.

3. Les zebres o les girafes 
La teva preocupació és que t'has tancat molt. Pot ser que necessitessis pensar i estar sol/a i això ha fet que en alguns moments et sentissis incomprès/a. Encara que els altres no sempre et comprenguin, compartir el teu punt de vista i pensaments et pot ajudar a l'hora d'abordar algunes situacions. No tinguis por de dir el que penses. 

4. La pantera 
La teva preocupació és el descontrol. Sents que estàs en una situació d'incertesa i que no dirigeixes el teu rumb. Això et fa sentir desmotivat/da i et deixes portar. Saps que si t'imposes pots canviar la direcció que estàs seguint. No et deixi vèncer.
Arxivat a:
ACTUALITAT, imatge
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: