El Cesc ha publicat nova cançó i sona així de bé!

per Redacció, el 11 de juny de 2020 a les 06:00
El Cesc acaba de publicar nova cançó i ens encanta. Es titula "Queda't amb mi" i és un tema que neix d'una pèrdua i explica el camí, o un dels possibles camins, que venen després d'aquesta. Tot i tractar la mort és un himne de vida i progrés. Amb una mirada resilient. 

Aquest jove talent, que omple els passadissos del metro de Barcelona i els carrers de les principals ciutats d'Europa, ja ha arribat per quedar-se.

Gràcies a la seva gran connexió amb el públic, ha aconseguit acumular milers de seguidors, fet que li ha permès fer el salt a les principals sales i festivals de Catalunya acompanyat de grans artistes del panorama musical actual.

Aquest 2020 el podrem veure a festivals que encara segueixen en peu com el White Summer, Fred Festival o CanetRock 020, que es farà a l'octubre.


Arxivat a:
CULTURA, Cesc, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: