Amb qui parles més per WhatsApp? Quants missatges us heu enviat? Descobreix-ho!

per Redacció, el 10 de juny de 2020 a les 09:43
WhatsApp s'ha convertit en una de les aplicacions més utilitzades durant el confinament i avui en dia és una plataforma de comunicació gairebé indispensable arreu del món. De fet, de mitjana ens passem més d'una hora diària utilitzant aquesta app. 

Ara bé, amb qui mantenim més converses? A qui li enviem més vídeos i fotos? Doncs saber-ho és molt senzill. WhatsApp té una opció que ens permet conèixer amb quins contactes i grups interactuem més. Per accedir-hi només cal seguir aquests passos: 


- Clica els tres punts de la part superior de la pantalla, i vés a "ajusts".

- Un cop dins, accedeix a "dades i emmagatzematge".


- Després clica l'opció "ús d'emmagatzematge".

- Quan ho hagis fet t'apareixerà una llista amb totes les converses de WhatsApp que tinguis emmagatzemades en el teu mòbil. Aquestes estaran ordenades segons l'espai que ocupen. Per tant, l'ordre no ve determinat només pels missatges enviats, sinó també pels vídeos i imatges compartits.

- Si tens curiositat per saber quants missatges has intercanviat amb un contacte o grup en concret, també ho pots descobrir. Clica damunt una conversa i t'apareixerà una pantalla on podràs veure no només quants missatges has enviat, sinó també quantes fotos, vídeos, gifs, stickers i àudios has compartit amb aquella persona.


 
Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: