Una de les actrius del moment sorprèn amb un canvi de look radical, t'agrada?

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2020 a les 11:39
Danna Paola ja era coneguda a llatinoamèrica des de fa temps, però aquí la vam conèixer per la sèrie de Netflix, Élite. L’actriu està imparable, de fet també té èxit com a cantant. En els últims dies ha llançat dos singles: “Sodio” i “sola”. Els has sentit?

Ara bé, avui parlem d’ella perquè fa pocs dies ens va sorprendre amb un canvi de look bastant notable. Danna Paola es va tenyir rossa amb unes metxes molt clares i marcades a davant de tot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☔️

A post shared by Danna Paola (@dannapaola) on


I com seria l’actriu si, a més, tingués els ulls blaus, liles o verds? Ara ja ho sabem! La protagonista d’Élite va publicar un TIkTok amb un filtre que et canvia el color dels ulls. I a tu, com t’agrada més? Amb els ulls i cabells castanys; rossa amb els ulls marrons, rossa amb els ulls blaus...?

 
@dannapaola

 

♬ original sound - samaramontero
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: