ENQUESTA Quina és la teva assignatura preferida?

per Redacció, el 10 de juny de 2020 a les 15:53
Fa temps us vam demanar quines assignatures noves afegiríeu a l'ESO. Una matèria de "gestions bàsiques" on ensenyessin a fer la declaració de la renda i una assignatura de psicologia per aprendre a gestionar les emocions i a comunicar-se millor, van ser dues de les respostes més repetides, tal com podeu veure en aquest article

Avui, però, us volem preguntar pel contingut què tracteu actualment per elaborar un rànquing. Quina és la vostra assignatura preferida? Contesteu al formulari de més avall i farem un article amb el que ens hagueu dit.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: