El festival online que no us voldreu perdre!

per Redacció, el 10 de juny de 2020 a les 16:22
Us agrada la música? Sou fans de la màgia? Us encanten els monòlegs? Doncs el festival benèfic Guanya't el Cel amb el Pare Manel us encantarà. 

La gala, que arriba a la seva 24ª edició i per primer cop es farà online, tindrà dues sessions, l'11 i el 14 de juny a les 20 h, i es podrà seguir a través de la web www.guanyatelcel.org. Hi actuaran i col·laboraran artistes tan top com Carlos Latre, Clara Segura, Bruno Oro, el Mag Lari, Judit Nedermann i molts més! 


El festival, que com hem dit el podrà seguir per internet, és gratuït, però qui ho vulgui pot fer donacions econòmiques a través de la pàgina www.paremanel.org. Els fons recollits aniran a la Fundació Pare Manel, que treballa en projectes d'acció social i educatius amb infants, joves i famílies dels barris de Verdum i Roquetes. Aquest any els diners que es recaptin es destinaran als casals d'estiu i a les activitats formatives dels adolescents d'aquests barris. 


Sempre és important, però en moments de crisi com els que estem vivint encara més, que contribuïm entre tots a una societat més justa i igualitària en la que aprenguem a cuidar-nos millors les unes a les altres.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: