Logotip de Adolescents.cat

Anonymous revela el secret de Tik Tok

per Redacció, el 11 de juny de 2020 a les 06:00
Tik Tok ha crescut molt durant el confinament i a dia d'avui és una de les apps més utilitzades a nivell mundial. Anonymous, que va decidir tornar després de la mort de George Floyd, ha publicat ara un tuit on ens explica la raó per la qual no té un compte en aquesta aplicació:

"Anonymous no té Tik Tok; és una aplicació creada com un programa espia pel govern xinès. Igual que Instagram i Facebook són un programa espia pel govern d'EUA", han escrit els hackers en un tuit.

 
El grup considera que la suposada plataforma d'espionatge permet, per exemple, revelar hàbits de navegació i informació personal, mostrar anuncis i instal·lar marcadors de telèfons. El col·lectiu ja havia assegurat fa temps que les màximes autoritats de la Xina havien col·locat aplicacions "d'espionatge" en mòbils de turistes per a controlar els seus moviments durant les seves estades.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: